KESKUSTELUT > RISTIKOT > SK RISTIKKO 3

3229. SK Ristikko 3

marja26.1.2007 klo 12:33
Kas kun ei kukaan ole vielä kommentoinut tätä! Liekö teille toisille niin helppo vai ettekö ole päässeet alkuunkaan? Olen puolivälissä, mutta apua! märkää!
2. MP26.1.2007 klo 14:51
Eipä oikein avaudu, muutamia sanoja olen sinne laittanut, mutta en ole varma ovatko nekään oikein, tämänpäiväinen kakstähtinen oli helpohko.
3. Jaska26.1.2007 klo 17:26
Marja, et muistaakseni pidä sivuston käytännöstä, että palkintoristikon varsinaisia ratkaisusanoja ei ole soveliasta paljastaa ennen ratkonta-ajan päättymistä. Omasta mielestäni se on kyllä vähän hätävarjelun liioittelua, jos palkintona on yksi vaivainen kakskymppinen. Että vanha kunnianarvoisa SK kehtaakin sniiduilla noin törkeästi laatijoittensa tason huomioon ottaen. Kyseinen Pitkäläkin on suorastaan loistokas neljine poikkiristikonsanoineen. marjan mainitsema vihje on eräänlainen sanaleikki, joka on tiukalla tulkinta-asteikolla virheellinen. Siispä lienee kohtuullista vähän jeesata naista mäessä: virhettä ei ole, jos Pitkälä on siteerannut puhekuplaan vaikkapa Sepe Suden ja Kelju Kojootin repliikit!
4. marja28.1.2007 klo 16:53
Valmiiksi tuli ja ihailla pitää Pitkälän kekseliäisyyttä sanojen selityksissä. Tosi viehättäviä ahaa-elämyksiä sai jälleen kokea.
KOMMENTOI

Pakolliset kentät merkitty tähdellä *