KESKUSTELUT > MUUT AIHEET > KRAKAN KIOSKI 4

11599. Krakan kioski 4

kravattimies30.6.2024 klo 11:38
Tour de France 2024 on alkanut. Tänä vuonna ensimmäinen päivä meni Italiassa, Firenzen ja Riminin välillä. Kolmen viikon päästä tullaan maaliin olympialaisten takia Pariisin sijasta Nizzaan. Yötä myöten livenä.

Tämä on hurjapäisten hommaa!

Tiimin pomo istuu autossa tv:tä seuraten ja antaa ohjeita: "Lähemmäksi vasenta reunaa! Lähemmäksi! Lähemmäksi reunaa! Nyt aja kurviin täysillä! Täysillä! Kurviin täysillä!"

Netflix esittää näköjään parhaat palat menneistä. Tuskanhikiset kiroilevat pomot ja onnettomat aivovammaiset alaiset.
2. kravattimies26.8.2024 klo 10:23
Kahdeksan vuoden kuluttua kesäolympialaiset ja kesäparalympialaiset pidetään täällä Brisbanessa tähän aikaan vuodesta eli eteläisen pallonpuoliskon talvella. Voi olla tosi kylmää tai kuten tällä viikolla kolmekymppisten ala-asteita tai puolivälin asteita.

Puolen dollarin hintaiset matkat busseissa, junissa, jokilaivoissa tulivat voimaan tässä kuussa. Kahden tunnin aikana saa vaihtaa niin usein kuin haluaa ilman lisämaksua.

Paikalla määrätty sakko maksun kiertämisestä Queenslandissa on tällä hetkellä 322 dollaria, mikä tarkoittaa, että kahden viikon aikana jaettiin yli 150 000 dollaria sakkoja. Liikenneministeri Bart Mellish sanoi, että oli pettymys, että jotkut työmatkalaiset "tekevät edelleen väärin", ja kehotti heitä maksamaan matkansa 50 senttiä.
KOMMENTOI

Pakolliset kentät merkitty tähdellä *